icon Hoppa till innehÄllet
+40 000 nöjda kunder

100% Nöjdhetsgaranti

🎄🎁 Julklappsgaranti:

För alla produkter köpta frÄn och med den 1 november fram till julafton 2023 börjar den 100 dagars nöjdhetsperiod först den 24 december 2023.

Om du lĂ€gger en produkt frĂ„n oss under granen i Ă„r kommer garantiperioden alltsĂ„ inte att börja förrĂ€n mottagaren öppnar paketet. 🌟

Vackrare och renare hud

VÄra produkter har testats av mÄnga av vÄra nöjda kunder. Vi kan dÀrmed vara sÀkra pÄ att produkterna fungerar som utlovat och erbjuder dÀrför en 100 % nöjdhetsgaranti.

Vi garanterar dig vackrare och renare hud, förutsatt att du anvÀnder vÄra produkter som anvisat. Om du inte upplever nÄgon skillnad efter 100 dagar kan du begÀra Äterbetalning.

Mindre Àn 3 % av vÄra kunder vÀljer att utnyttja nöjdhetsgarantin. Om du köper en produkt av oss kan du dÀrför vara över 97 % sÀker pÄ att du kommer att fÄ stor nytta av ditt köp.

Nöjdhetsgarantin gÀller endast för produkter köpta i vÄr webbshop. 

Hur gör jag en retur?

Vi ber dig kontakta oss innan du returnerar produkten. Beskriv bara varför du inte Àr nöjd, varpÄ vi informerar vi dig om returadressen. NÀr produkten Àr returnerad och mottagen kommer vi att Äterbetala pengarna.

ÅngerrĂ€tt VS nöjdhetsgaranti

Observera att alla produkter i vÄrt Comforth Care-sortiment och vÄra eteriska oljor inte omfattas av nöjdhetsgarantin. De omfattas dock fortfarande av vÄr 100-dagars returpolicy, vilket innebÀr att de kan returneras inom 100 dagar, men de mÄste returneras oöppnade i originalförpackningen.

Alla andra produkter Àr fria att prova i upp till 100 dagar utan att det pÄverkar din rÀtt att returnera.

AllmÀnna villkor

LÀs vÄr Äterbetalningspolicy hÀr och vÄra anvÀndarvillkor hÀr.

Vi ser fram emot att höra frÄn dig igen

Även om du vĂ€ljer att returnera din produkt hoppas vi att du kommer att fortsĂ€tta handla hos oss i framtiden.

Om du har nÄgra frÄgor om vÄr nöjdhetsgaranti Àr du vÀlkommen att skriva till oss.

x