icon Hoppa till innehållet
+40 000 nöjda kunder

Comforth Club

Skulle du kunna tänka dig att alltid vara uppdaterad kring skönhet och personlig vård i vardagen? Anmäl dig i så fall till vårt nyhetsbrev och bli medlem i Comforth Club! Du tar då framöver emot exklusiva erbjudanden och får möjlighet att köpa limited edition-produkter. Dessutom kommer du som en av de första att informeras om de senaste innovativa produkterna.

Allt du behöver göra är att ange din e-postadress i formuläret nedan.

Vi ser fram emot att bjuda dig välkommen ing i klubben!

Är du fortfarande osäker på vad Comforth Club innebär? Läs då nedan och ta en titt på vad Comforth Club har att erbjuda.

Som medlem i Comforth Club kompromissar du aldrig med välbefinnandet

 Comforth Club är för dig som bryr dig om det senaste inom skönhet och välbefinnande. För dig som älskar exklusiva erbjudanden och rabatter. För dig som är intresserad av gemenskap och events med likasinnade skönhetsentusiaster!

Som medlem i Comforth Club kommer du alltid att vara uppdaterad när det gäller skönhet och personlig vård. Genom vårt nyhetsbrev får du aktuella och relevanta nyheter om produkter, nya kollektionslanseringar och allmän information som är "need to know" inom skönhetsbranschen.

Som medlem i Club Comforth får du dessutom exklusiva medlemserbjudanden och möjlighet att vara en av de första att köpa produkter i begränsad upplaga. Med andra ord blir du den första att få veta om innovativa produkter med exklusiva rabatter och erbjudanden.

Så registrera dig för vårt nyhetsbrev och gå med i Comforth Club idag!

x