icon Hoppa till innehållet
+40 000 nöjda kunder

Om Oss

Vem är vi?

Comforth Scandinavia är ett danskt familjeföretag som grundades år 2020. Våra produkter riktar sig till dig som bryr dig om din egen skönhet och välbefinnande och som vill bli den vackraste versionen av dig själv. Vi erbjuder innovativa skönhets- och spaprodukter av högsta kvalitet. Comforth Scandinavia ger dig möjlighet till en uppfriskande behandling i vardagen. Våra produkter är utvecklade baserat på erkänd kosmetologisk vetenskap och designade i ren, skandinavisk stil.

Varför välja oss?

För oss är det viktigaste att du som kund ska känna dig nöjd och trygg när du handlar hos oss. Därför erbjuder vi bl.a. en 100-dagars nöjdhetsgaranti, och därmed kan du enkelt returnera din produkt om du mot förmodan inte är nöjd.

Recensioner och feedback från våra kunder är vår mest värdefulla valuta – och därför är vi stolta över vårt goda anseende, se bl.a. vår Trustpilot.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på kundeservice@comforth.se om du behöver råd och vägledning kring din produkt eller någon annan typ av hjälp. Dessutom uppmanar vi dig att kontakta oss om du har några förbättringsförslag. Vi besvarar all e-post så snart som möjligt.

Vårt professionella team utvecklar kontinuerligt nya, spännande produkter. Om du är intresserad av de senaste, exklusiva erbjudandena kan du registrera dig på Comforth Club genom att ange din e-postadress längst ner på sidan.

Om du vill veta mer om vår populära produkt "Comforth MicroDerm" klickar du här.

x