icon Hoppa till innehållet
+35 000 nöjda kunder

Bli en influencer för Comforth

Är du en lycklig ägare av en av våra produkter och bra bakom en kamera? Bli då en influencer eller innehållsskapare för Comforth!

Vi samarbetar med MakeInfluence och DreamInfluence för att hantera våra influencer-kampanjer. Läs mer om skillnaden mellan de två plattformarna nedan och registrera dig för den som passar dig bäst.

Dra nytta av den försäljning ni genererar:

MakeInfluence

Som influencer för Comforth på MakeInfluence får du provision för den försäljning du genererar genom dina länkar. Det är alltså helt upp till dig hur mycket du tjänar som influencer på MakeInfluence, och det är här du har störst potential att tjäna mest.

Du får 10 % av den försäljning du genererar, och om du presterar bra finns det möjlighet till stora bonusar.

MakeInfluence rekommenderas för profiler med över 5 000 följare.

Anmäl dig här

Bli en innehållsskapare på:

Dreaminfluence

Som influencer för Comforth på DreamInfluence är ditt jobb att skapa innehåll som kan användas i betald reklam. Du kommer att belönas med gratisprodukter, bonusar, lukrativa erbjudanden och andra förmåner som du kan använda själv eller dela med dig av till dina nära och kära och följare.

På DreamInfluence baseras belöningarna inte på hur många försäljningar du kan generera, utan på kvaliteten på det innehåll du producerar.

DreamInfluence rekommenderas för profiler med mellan 0 och 5 000 följare.

Anmäl dig här
x