icon Hoppa till innehållet
+40 000 nöjda kunder

SÅ FÅR DU DIN HUD ATT SKINA

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DIAMANTSLIPNING

Hudproblem kan ibland ta större plats i våra liv än de borde. Naturligtvis har vi många andra saker att tänka på – karriär, kärleksliv, familj och vänner eller vad man ska titta på på Netflix. Men det händer ju att vi vaknar upp med en rödglödande finne på hakan och/eller att pannrynkorna så smått börjar visa sig, och detta kan lätt få oss att flytta fokus från det som faktiskt är viktigt i våra liv. Om du vill slippa oroa dig kan det vara dags för en diamantslipning i ditt eget hem – en av de senaste trenderna inom hudrengöring.

Vad är diamantslipning?

Definition: Vid diamantslipning avlägsnas försiktigt det översta hudlagret med ett milt slipande verktyg. Detta kan exfoliera huden, minska ålderstecken, bleka pigmentfläckar och ärr samt få hudens ton och struktur att se mer enhetlig ut.

Det är alltid en god idé att vara proaktiv och komplettera sina klinikbesök med underhållsbehandlingar som kan genomföras i hemmet. Diamantslipning är det perfekta verktyget för detta – det bidrar till att hålla huden skinande ren genom att skonsamt avlägsna döda celler och smuts från det översta hudlagret. Genom att avlägsna detta lager säkerställer regelbunden diamantslipning även att de aktiva ingredienserna i hudvårdsprodukter tränger djupare in i huden och därmed blir mer effektiva.

GÖR DET RÄTTA VALET

Vilken diamantslip ska jag välja?

De bästa diamantsliparna polerar huden med små diamanter eller kristaller, samtidigt som ett kraftfullt vakuumsug avlägsnar död hud och orenheter. Se dock upp för maskiner med följande egenskaper:

  • Maskiner utan mikrokristaller, eftersom dessa inte uppnår full effekt vid diamantslipningen.
  • Maskiner med svag sugförmåga, eftersom styrkan måste vara tillräckligt stor för att stimulera underhudens blodcirkulation.

Frekvens för diamantslipning i hemmet

För optimal effekt bör diamantslipning i hemmet utföras en eller två gånger i veckan. Behandlingen kan få krämer, serum och andra produkter att tränga bättre in i huden och ge den en vacker lyster. Men även om den mjuka och släta hud som en behandling resulterar i kan vara beroendeframkallande är det viktigt att inte överdriva frekvensen – huden behöver tid på sig för regenerering efter varje behandling. Kom därför ihåg att använda en bra fuktkräm.

"Men även om den mjuka och släta hud som en behandling resulterar i kan vara beroendeframkallande är det viktigt att inte överdriva frekvensen"

Eftersom diamantslipning är ett nytt territorium för många har vi skapat den perfekta lösningen, en lösning som inte bara kan användas som fristående behandling utan även i interaktion med professionella behandlingar. Vi kallar den MicroDerm.

COMFORTH MICRODERM

Om diamantslipning är något nytt för dig är Comforth MicroDerm det perfekta sättet att komma igång på. Om du redan genomgår professionella behandlingar är den Personliga Diamantslipen ett smart och ekonomiskt sätt att inkorporera veckovisa behandlingar därhemma.

MicroDerm är högkvalitativ och kompakt – och lättanvänd även för dem som saknar tidigare erfarenhet. Den är försedd med ett avtagbart diamanthuvud så att du får den kompletta diamantslipningsupplevelsen, men levereras också med ett litet huvud för rengöring av porerna och ett större ovalt huvud för att stimulera blodcirkulationen i underhuden. All smuts och alla döda hudceller sugs upp och fångas i maskinens enkelt utbytbara filter.

Se produktet

Så ger diamantslipning huden en "skinande lyster"

När de döda hudcellerna har avlägsnats från huden blir hudytan mycket jämnare och mer enhetlig eftersom huden poleras. Detta får huden att bättre reflektera ljus och ger den därmed en skinande lyster. Efter varje behandling kommer den kraftiga vakuumsugen att stimulera underhudens produktion av kollagen och elastin, vilket med tiden bidrar till återuppbyggande av skadad hud. Behandlingen ger alltså både kortsiktiga och långsiktiga resultat och det är anledningen till att tusentals skönhetsentusiaster regelbundet njuter av den.

Comforth_Packshots_000_1_1024x1024_3e5d3b92-798e-47bc-95f9-527f2c406ac2.webp__PID:3a3b9f3e-22b3-4877-b703-2a3b32aa7237

Påbörja ditt behandlingsförlopp redan idag!

Den personliga diamantslipen, MicroDerm, kan användas av alla som vill ha vackrare och renare hud. Vi rekommenderar en eller två behandlingar i veckan i 8 veckor, därefter kan frekvensen minskas till en gång i veckan. Setet inkluderar 20 filter (ca 2 års konsumtion), täcks av en 30-dagars 100 % nöjdhetsgaranti och levereras gratis inom 3 dagar. Om du vill ha mjukare, renare hud med skinande lyster

GÅ TIL PRODUKTET

LÄS MER

Är IPL-hårborttagning farlig?

Är IPL-hårborttagning farlig?

Laserhårborttagning är populärt bland dem som vill ha en hårborttagningslösning som är mer permanent än andra metoder. Att använda laser för hårborttagning fungerar genom att hårsäckarna förhindras...

Läs mer
x